Sunku kalbėti apie ekologiją ir nepaliesti vienos jautriausių ir sudėtingiausių temų – mėsos pramonės. Naujoje laidoje kalbamės apie tai, kokią įtaką planetai daro mėsos gamyba, kokius resursus ji besaikiškai naudoja, kokias alternatyvas galima pritaikyti savo gyvenime ir kaip galime apie visa tai kalbėti neįžeidinėdami vieni kitų.
Daugiau informacijos apie tai, ką kalbėjome:
Science žurnalo tyrimas apie mėsos pramonę:
Guardian straipsniai apie mėsos pramonę:
—
Mokslininkų pasirašytas “Warning To Humanity”:
“The Conversation” straipsnis tikrinantis ar faktai apie mėsos pramonę yra teisingi:
https://bit.ly/2EVJ1MV
—
Kaip veganizmas gali pakeisti pasaulį?
—
3 faktoriai skatinantys augalinės “mėsos” revoliuciją:
—
Nestle burgeris:
—
BBC apie skirtingo maisto įtaką gamtai:
—
OCC apie veganizmą:
—
Kurzgezagt apie mėsą:
—
Climate lab apie maisto įtaką klimato kaitai:
—
Tvari žvejyba:
—
Slapta burgerių kaina:
—
OCC apie Meksikos įlankos negyvąją zoną:
—
Laboratorijoje užauginta mėsa:
—
OCC apie Kubos žemės ūkio reformą:
—
Freakonomics podkastas apie mėsos ateitį:
https://bit.ly/2E8FwjY
—
“Too Good To Go” programėlė stabdyti maisto švaistymą:
https://toogoodtogo.co.uk/en-gb
—
Facebook ir Instagram: @ispakuota